Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kropp å Knopp Västvärmland

Medicinsk massage och fotvård för ditt välbefinnande

Kropp å Knopp har funnits sedan Februari 2015 och ligger mitt i centrum av Åmotfors. Jag som äger Kropp å Knopp heter Ingrid Forsberg och mitt intresse för friskvård har funnits ända sedan tidig ungdom.

Felaktiga lyft, svag muskelmassa, stress och psykiska problem bidrar till obalans i kroppen med spänningar och onda knutor som i sin tur ger upphov till stelhet och smärta . Massage kan bidra till många positiva förändringar i kroppen såsom smärtlindring, mindre stress, psykisk hälsa mm.

Så i Januari 2014 tog jag steget att gå en 1-årig massageutbildning hos Svenska hälsoteamet i Karlstad. En väldigt bra utbildning som lärde oss att behandla hela människan.

I Jan-15 efter godkänt certifieringsprov så blev jag färdig Diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad massör.

Jag har även en kortare diplomerad massageutbildning med inriktning på idrott från 2006 med mig i bagaget.

I 17 år har jag jobbat som undersköterska inom akutsjukvården och fick redan i början av min karriär smärtor i ländryggen av felaktiga lyft. Då var jag bara 19 år. Smärtorna försvann när jag började att få massage kombinerat med träning.

Alldeldes för många går omkring med värk och krämpor i onödan och använder sig av smärtstillande tabletter. På kort sikt fungerar det men jag tror på att låta kroppen få läka sig själv med friskvård och inte med kemikalier.

Fler och fler börjar inse detta och det är väldigt glädjande att få vara den som kan erbjuda er en bättre hälsa och en välmående kropp.

På återseende!

Dipl. massageterapeut/ Cert. massör / Medicinsk fotvårdsterapeut

Ingrid Forsberg

Jag är medlem i Svenska branchrådet certifierad massör .

Mitt fokus ligger på dig som kund så för att du ska få det du behöver anpassar jag behandlingen efter dina behov.